ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 242

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa przyrządzi pulpety w sosie czosnkowym, podane z kaszą jęczmienną oraz sałatką na bazie szpinaku i sałaty lodowej, z dodatkiem mandarynek i smażonego boczku. – Pulpety świetnie wychodzą zarówno na mięsie wieprzowym, jak i drobiowym. Tym razem zdecydowałam się na pierś z indyka – wyjaśnia autorka programu. Na deser będą rumowo-imbirowe babeczki z kremem czekoladowym.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pulpeciki w sosie czosnkowym

Mięso zmielić, wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, drobno posiekaną pietruszką i papryczką chili...

Szpinak i lodowa z mandarynkami

Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni...

Babeczki z kremem czekoladowym

Miękkie masło i cukier puder utrzeć w misce...

Wróć do listy odcinków