/ Przepisy / Koktajl z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Plaster ananasa i jabłko pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dorzucić szpinak i czosnek niedźwiedzi. Zalać wodą i zmiksować. Wypić od razu po przygotowaniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 391
Ewa gotuje - odc. nr 391

Tym razem krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od przyrządzenia błyskawicznego...

 

Podobne przepisy

Wędzony łosoś i halibut

Ryby z domowej wędzarni!

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Kasza gryczana kiszona

Z czosnkiem!

Sok z owoców i warzyw

Składniki zmiksować lub wycisnąć...

Wróć do listy przepisów