ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 504

OPIS ODCINKA

Kolejny odcinek w całości wypełnią dania kuchni francuskiej. Do pierwszej potrawy wykorzystana zostanie pieczona cebula – na bazie zrumienionego warzywa powstanie znakomita zupa. Na drugie danie będzie quiche lorraine, czyli tarta na słono wypełniona smażonym boczkiem i nadzieniem serowym. Potrawę specjalnie dla Ewy przygotuje gość programu Mateusz Gessler. Na deser sernik waniliowy z crèmem brûlée – na spodzie z ciasteczek czekoladowych.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa z pieczonej cebuli

Aromatyczny krem;-)

Quiche lorraine

Wytrawna tarta znad Loary...

Sernik z waniliowym crème brûlée

Na spodzie z ciasteczek...

Wróć do listy odcinków