/ Przepisy / Śniadanie wyspiarskie

Opis przygotowania

Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu lub patelni grillowej. Pomidory przekroić na pół i też upiec na ruszcie. Jajka wybić na patelnię, na mocno rozgrzane masło. Fasolkę podgrzać. Wszystkie składniki ułożyć na płaskim talerzu. Udekorować koperkiem.

Podawać z pieczywem i sokiem pomarańczowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 291
Ewa gotuje - odc. nr 291

Ponieważ wielu naszych rodaków na swoją nową ojczyznę wybrało Irlandię,...

 

Podobne przepisy

Bakłażan z pomidorami pod haloumi

Genialna przystawka...

Smoothie

Mrożone truskawki wrzucić do miksera...

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Wróć do listy przepisów