/ Przepisy / Ser biały w oliwie ziołowej

Opis przygotowania

Ser pokroić w kostki. Ułożyć na dnie słoika, posolić, posypać przyprawami. W ten sam sposób zrobić kolejne warstwy. Zalać oliwą, zakręcić i wstawić do lodówki na kilka dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 437
Ewa gotuje - odc. nr 437

W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...

 

Podobne przepisy

Domowy ajvar

Przysmak z Bałkanów!

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Kasza gryczana kiszona

Z czosnkiem!

Pasty kanapkowe

Do miksera wrzucić rozdrobnione mięso z indyka, dodać musztardę, majonez, ser i czosn ...

Wróć do listy przepisów