/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Ziemniaki po irlandzku

Z boczkiem i serem cheddar...

Łosoś w jarzynach

Jarzyny posiekać w „makaronik” (czyli drobne słupki czy też paseczki, zwa ...

Fish pie

Zapiekanka po angielsku;-)

Miska szczęścia z ryżem

W wersji wegańskiej;-)

Wróć do listy przepisów