/ Przepisy / Sałatka owocowa

Opis przygotowania

Przygotować owoce. Kiwi, jabłko, gruszkę i brzoskwinie pokroić w kostkę, banany w półplasterki, winogrona i mandarynki przekroić na pół. Z pomarańczy wyciąć filety.

Wszystko przełożyć do miski, wlać odrobinę zaprawy z brzoskwiń. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 81
Ewa gotuje - odc. nr 81

Tematem tego odcinka będzie dieta fitness. A co może być bardziej fitness,...

 

Podobne przepisy

Sałatka z pieczonych buraczków

Buraki umyć, lecz nie obierać. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C (małe pieką ...

Sałatka z pomidorów

Pomidory naciąć na czubku, sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry. Każdy pomidor pokroić n ...

Pesto z natki marchewki

Znakomity dodatek do kremowych zup i makaronów;-)

Sałatka ryżowa z pieczonym indykiem

Z ananasem i papryką!

Wróć do listy przepisów