/ Przepisy / Sałatka do ryby

Opis przygotowania

Z sałaty wybić głąb. Liście podrzeć. Paprykę wyczyścić, pokroić, dodać do sałaty. Na wierzchu ułożyć plastry czerwonej cebuli. Z dżemu, octu balsamicznego i oliwy zrobić sos. Dolać do sałaty.

Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 6
Ewa gotuje - odc. nr 6

Jak wykorzystać różne rodzaje serów do przygotowania pysznego obiadu i...

 

Podobne przepisy

Domowy chrzan

Świeżo tarty, na occie jabłkowym!

Utopence

Czeski frykas...

Śniadanie wyspiarskie

Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu...

Kanapka z polędwiczką

Mięso przełożyć do zamykanego naczynia...

Wróć do listy przepisów