/ Przepisy / Tatar z łososia

Opis przygotowania

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Uformować - tak, jak się to robi z tradycyjnym tatarem. Dookoła ułożyć posiekane korniszony, cebule i kapary.

Przybrać natką pietruszki. Zamiast na talerzu tatara można podać w liściach cykorii.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 76
Ewa gotuje - odc. nr 76

Tym razem dieta rybna, bogata w kwasy omega-3. Najpierw Ewa Wachowicz uwędzi...

 

Podobne przepisy

Śledzie w oleju dyniowym

Z orzechami i suszonymi śliwkami!

Zimne nóżki

Galareta wieprzowa;-)

Karp po żydowsku

Cebule pokroić, zalać 2 1/2 l wody, posolić, dodać 3 łyżki cukru. Postawić na ku ...

Zapiekanka z oliwkami

Przygotować wszystkie składniki - ziemniaki, cebule, pieczarki i pomidory obrać i pok ...

Wróć do listy przepisów