/ Przepisy / Purée z kalafiora

Opis przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Wrzucić do miksera. Dodać majonez i śmietanę. Przyprawić solą i pieprzem. Zmiksować. Przełożyć do miseczki i podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Pasta serowa z olejem i pestkami dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Gomasio - sól sezamowa

Znakomita przyprawa!

Wróć do listy przepisów