/ Przepisy / Frytki z pietruszki

Opis przygotowania

Pietruszkę umyć, obrać i wysuszyć. Pokroić w długie słupki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posolić. Skropić oliwą. Dorzucić trochę igiełek rozmarynu. Wymieszać.

Upiec na złoty kolor w temp. 180 st. C.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 270
Ewa gotuje - odc. nr 270

Ewa Wachowicz przyznaje, że od czasu do czasu zdarza się jej jadać poza...

 

Podobne przepisy

Gołąbki warstwowe

Bez zawijania...

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Pizza na francuskim spodzie

Szybka w przygotowaniu!

Bryzol ze stolicy

Mięso delikatnie rozklepać dłonią. Przyprawić z obu stron...

Wróć do listy przepisów